Λόρδος Είρων 05/04/2012

 Post Reply Post Reply
Author
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (8) Cheers!(8)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Λόρδος Είρων 05/04/2012
    Posted: 06 Apr 2012 at 1:14am
Λόρδος Είρων 05/04/2012

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

 

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

 

Όλα

…παίρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά. Φυσικά δεν μπορούσε από το φινάλε της τραγωδίας του Πουτσομούννη, να απουσιάζει η δικαστική επιτροπή.

Για άλλες 2 αγωνιστικές λοιπόν, η ομάδα μας θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον κόσμο δίπλα της. Σοβαρός λόγος εν υπάρχει, οπότε σταματήστε να ψάχνετε τον λόγο της τιμωρίας μας. Ούλλα γίνονται με την συγκατάθεση των διοικούντων μας για να περνούμε τα κριτήρια. Εν έπρεπε καν να έχουμε θέμα κριτηρίων στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά εκαταντήσαμε να σσιύφκουμεν για να τα περνούμε.

Που λαλείτε, η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ η σσιύλλα, ετιμωρήθηκε επειδή άψαμε φωτοβολίδα στο ματς με τον Ερμή στο κύπελλο. Ευτυχώς εν εφάμε τιμωρία για τους δράκους στην κουζίνα.

Ρε μα πίννετε σαπιμένα? Ποια φωτοβολίδα ρε? Αλόπος έκαμε ζουμ ο Κοσιάρης στο φεγγάρι τζιαι ενομίσετε εν φωτοβολίδα ή εν ο Songoku με κανένα kamehame κύμα πάλε.

Ε μα ο Λόρδος πλέον μαζί σας ρε. Ε Παυλάκη, στείλε τους καμιά σιταροπούλλα στο Farmville πέρκει μαλαθκιάνουν λίον. Αχάπαρε τζιαι εσύ, που εννα μας υποδείξεις τζιαι πώς να συμπεριφερτούμε.

Κλήρωση

…κυπέλλου είχαμε την περασμένη Παρασκευή και η επιθυμία του Λ.Φ εισακούστηκε. ΟΜΟΝΟΙΑ-Ηθικός λοιπόν για τα ημιτελικά του κυπέλλου, έτσι όπως ακριβώς τα ήθελε ο κύριος μας.

Μα γιατί τόση επιθυμία ρε άνθρωπε να πέσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ? Άλλοι παρακαλούν να μας αποφύγουν για να έχουν καμιά ελπίδα στον τίτλο τζιαι εσύ θέλεις μας? Ψήνεις τίποτε με τα ανθρωποειδή της διοίκησης?

Εννα κάμω την αρχή και να καλέσω τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να κάμουν αποχή που το Άουσβιτς (ουπς… Άχνα ήθελα να πω) τζιαι να δώκουμε βροντερό παρόν στο ΓΣΠ τζιαι να τους πιούμε το αίμα.

Έχουμε

…τζιαι ματς την Κυριακή με τους κάττους. Εν θα πω πολλά-πολλά. Θέλω απλά να τους γαμήσετε τζιαι να πάμε με αισιοδοξία στο ματς με την κότα. Απλά γαμήστε τους.

Εννα λείπει τζιαι ο Πάμπος μας που τον πάγκο. Εν πειράζει πούσσιουλε μου, εννα σε αγναντεύω που απέναντι με το πόδι σταυροπόδι να σπάζεις που το κάχρι σου.

Πάμε

…τζιαι στον άλλο τον κιοφτέ τον Ραούφ Χατζηλιασή. Ήμουν στο ύψος του ΓΣΠ στο νέο highway όταν εξεκίνησε να μιλά σε ένα ραδιόφωνο. Εσταμάτησε να μιλά λλίο πριν παρκάρω… στην Λάρνακα. Εν ελεήζουντε ρε τούτοι οι σκατάες. Μιλά μιλά μιλά ώσπου να πέσεις σε υπνωτισμό ρε παιδί μου. Εν κάτι τέτοια που λαλεί τζιαι τους πούτρας τζιαι νομίζουν ότι μπορούν να γεμίσουν 2 τζιαι 3 ΓΣΠ… «για πλάκα».

Κάμνεις παντές τζιαι ενιξέρεις ότι έσσιεις να κάμεις με εποχιακούς οπαδούς ρε κκιοφτέ. Νομίζεις επεράσαν πολλά χρόνια που την εποχή που εφοάστουν να πείτε ότι είσαστε με το σκατό. Αλλά εγώ ξέρω γιατί κάμνετε ούλλοι έτσι. Όταν είσασταν νεαροί, ούλλοι μα ούλλοι εφάτε ράφταν που ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ τζιαι ήβρετε πάτημα τωρά να φκάλετε το άχτι σας. Εν πειράζει, εν τζιαι ξιάννουμε εμείς. Ούτε εννα χαθούμε που δαμέ. Εσείς φροντίστε να μεν εξαφανιστείτε μόλις γυρίσει ο τροχός για να σας βρίσκουμεν εύκολα.

Μα ρε σκατούλλικα, θκιαβάζετε με (δείτε το τραγούδι της βδομάδας)? Είμαι πολλά συγκινημένος αφού ένα που τα τραγούδια που επέλεξα κάποτε για τραγούδι της βδομάδας στον Λόρδο Είρων, έγινε σύνθημα στα χείλη σας. Θέλω τα δικαιώματα ρε σκατάες. Άτε με το καλό να τραγουδήσετε τζιαι τους αυθεντικούς στίχους του…

Χρίστος

…Α***ίτης. Θυμάστε τούτον τον πεζεβάγκη? Εν τζείνος που έφκαλε βίντεο τον εγγονό του με πιστόλι αληθινό τζιαι ελάλεν του να σκοτώσει κουμμουνιστές. Το λοιπόν, δείτε τι έμαθα πρόσφατα για τούτο τον γάδαρο.

Χρίστος Α***νίτης, γεννήθηκε 10 Απριλίου και έκαμε ένορκο δήλωση ότι γεννήθηκε 21 Απριλίου για να γιορτάζει μαζί με την χούντα.

Μια καλή ημέρα, ένας κύριος πιάνει τηλέφωνο στην πολιτική άμυνα για να παραπονεθεί που η γυναίκα του είναι 28 χρονών και ακόμα τραβούν την στην πολιτική άμυνα. Την υπόθεση ανάλαβεν την ο Χρίστος Α***νίτης. Εκοίταξε τα χαρτιά της και όντος η γυναίκα είχε τελειώσει πριν χρόνια που την πολιτική άμυνα και έπιασε ο ίδιος τηλέφωνο την γυναίκα και εκάλεσεν την στο γραφείο του.

Τούτος ο παλαβόσσιυλλος λοιπόν, είπεν της ότι εν θα πει τίποτε στον άντρα της αν την αφήσει να την γαμήσει. Η γυναίκα εδέχτηκε και το ίδιο βράδυ εκλείσαν ραντεβού στο γραφείο του. Τούτος ο ππεζεβέγκης εβιντεοσκόπησε τα πάντα, ενώ ο ίδιος φορούσε την στολή της πολιτικής άμυνας και στον τοίχο είχε το σήμα της.

Την επόμενη μέρα είχαν εκπαίδευση, έστειλε τες γυναίκες σπίτι τους και είπε στους άντρες ότι θα τους δείξει ποιος εν «άντρας» και έβαλεν τους να δουν την κασέτα με το σκηνικό της προηγούμενης νύχτας.

Εκάμαν του πειθαρχικό μετά που τούτη την κουβέντα, αλλά επειδή εν πρωτοκουμπάρος του Κα***δη τζιαι του Μ***δη, απλά εστερήσαν του την άνοδο του στην δουλειά για 3 χρόνια και δυσμενή μετάθεση. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι εκατηγορήσαν τον τζιαι άλλες φορές για παρόμοιες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σημειωτέον ότι τούτος κατοικεί Στρόβολο και η δουλειά του ήταν στην Λεμεσό. Η δυσμενής μετάθεση του ήταν από την Λεμεσό να πάει Λευκωσία.

Τα σχόλια δικά σας.

Καλό

…Πάσχα να σας ευχηθώ αγαπητοί μου. Καλά να περάσετε, να φάτε να πιείτε αλλά ΠΑΝΤΑ με τον νου σας ό,τι τζιαι να κάμετε. Ειδικά εσείς ρε μιτσιοί, παρετάτε με τες κροτίδες. Καλός ο πασσιαμάς αλλά εν θέλει πολλά-πολλά για να σβήσει το χαμόγελο (φτου φτου φτου). Εμείς ραντεβού μετά το Πάσχα.

Stay Tuned

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας


«…ΦΕΡΤΕ ΤΟ…»

 

Το τραγούδι της βδομάδας

«…μην το σκεφτείς, ούτε στιγμή…»

Το βίντεο της βδομάδας

«…κάτι για τις θαυμάστριες του Λόρδου Είρων»

 

 

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).

 

 




Edited by heisman - 06 Apr 2012 at 2:44am
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 2:51am
Τελικά εγλίππαρεν την ο mr anticommunista τζιαι εν τον επήρεν ο χάρος...ελπίζω να μεν έχει επαφή με το μωρό. Αν και νομίζω η ζημιά έχει ήδη γίνει 
Back to Top
happynazgul View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 06 May 2010
Location: London UK
Status: Offline
Points: 9919
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote happynazgul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 2:52am
kalan, touti giati edektike na tin gamisei jai na tin videografei??
there ain't no rest for the wicked

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΙΛΛΟΣΦΟΤΖΙΣΜΑΤΑ
Back to Top
omonoiatiko View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 15292
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote omonoiatiko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 2:55am
mporei na men to iksere re
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 3:05am
Re ma koma en na laloumen ta vasika???

28 xrono jai laleis tou antros sou oti paeis politikh amina,
100 stis 100 fores, simenei paeis sto... Kerato.

O pareas, ivren thn sta kato ths, jai ktipa koutsoftera...

Katse mou jai emena, eipen ths...

Ax jinta nota sou ta akalipta re milth...
25miria xreos, h apolith ekpoihsh tou eligmou sou, jai istera aporite giati mas epian to kolo...


An h korou mas tora "epie" 100 fores politikh amina...

En toso polla akrivh h 101h?
....

To giati edekthke na tou katsei apanto tosh ora...
Tora sto giati thn egrapse jai video, ontos mporei na exose thn camera piso pou kanena fkioro...

Aman h allh epien jame gia na refarei tis 100 protes xares, me thn pliromh se idos kata thn 101h... Eixen kaile na dei an exei cameres???


En na peraseis omonoiakka ta kritiria... Men exeis ennia...
Trava omos jai mia villia tou misou miriou gia thn xarh pou sou kamno, me 3 timories...
Jai men fkaleis kix.


Nai nai... 3ero re pavlh...
Gia ta veggalika thn efame...
3ero 3ero...

Ok omonoiatika mou? Esinennohthikame pale?
Jai pou to lathos?

Edited by Mike2323 - 06 Apr 2012 at 3:32am
Back to Top
happynazgul View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 06 May 2010
Location: London UK
Status: Offline
Points: 9919
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote happynazgul Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 3:40am
oi re, etsi teliwma tis fasis pou pasoua en e3anaeida Beer
there ain't no rest for the wicked

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΙΛΛΟΣΦΟΤΖΙΣΜΑΤΑ
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Apr 2012 at 4:10am
Μάικ με όλη μου την αγάπη και με όσα ξέρω, αυτή τη στιγμή είσαι ο λύμπουρος
Back to Top
G9Thunder View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Location: NineMileJamaica
Status: Offline
Points: 11479
Post Options Post Options   Cheers! (2) Cheers!(2)   Quote G9Thunder Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Apr 2012 at 4:18am
Originally posted by heisman heisman wrote:

 

Η φωτογραφία της βδομάδας


«…ΦΕΡΤΕ ΤΟ…»


"Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου" Ernesto Che Guevara
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (6) Cheers!(6)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Apr 2012 at 3:50pm
ΩΠΑ ΡΕ ΜΑ ΕΚΑΜΕΤΕ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΠΙΚ? ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΥΣ! 

ΚΗΦΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚ, ΟΙ ΜΑΣΤΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΖΙΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ... ΑΘΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΑΚΚΑΡΟΥΜΕΝ ΤΑ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΘΕΟΥ) 'Η ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

ΚΑΛΕΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ... ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ!

Υ.Γ. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ Wink 
Back to Top
Petra View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 25 Oct 2009
Location: Bulgaria
Status: Offline
Points: 2561
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Petra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Apr 2012 at 4:10pm
Kurie Lorde mporw na exw ena autografo please?
http://www.youtube.com/watch?v=keAVw9VixOI
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Apr 2012 at 2:23pm
ΤΑ EMAIL ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΟ lordoseirwn@gmail.com ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! 
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Apr 2012 at 2:24pm
Originally posted by heisman heisman wrote:

Χρίστος

…Α***ίτης. Θυμάστε τούτον τον πεζεβάγκη? Εν τζείνος που έφκαλε βίντεο τον εγγονό του με πιστόλι αληθινό τζιαι ελάλεν του να σκοτώσει κουμμουνιστές. Το λοιπόν, δείτε τι έμαθα πρόσφατα για τούτο τον γάδαρο.

Χρίστος Α***νίτης, γεννήθηκε 10 Απριλίου και έκαμε ένορκο δήλωση ότι γεννήθηκε 21 Απριλίου για να γιορτάζει μαζί με την χούντα.

Μια καλή ημέρα, ένας κύριος πιάνει τηλέφωνο στην πολιτική άμυνα για να παραπονεθεί που η γυναίκα του είναι 28 χρονών και ακόμα τραβούν την στην πολιτική άμυνα. Την υπόθεση ανάλαβεν την ο Χρίστος Α***νίτης. Εκοίταξε τα χαρτιά της και όντος η γυναίκα είχε τελειώσει πριν χρόνια που την πολιτική άμυνα και έπιασε ο ίδιος τηλέφωνο την γυναίκα και εκάλεσεν την στο γραφείο του.

Τούτος ο παλαβόσσιυλλος λοιπόν, είπεν της ότι εν θα πει τίποτε στον άντρα της αν την αφήσει να την γαμήσει. Η γυναίκα εδέχτηκε και το ίδιο βράδυ εκλείσαν ραντεβού στο γραφείο του. Τούτος ο ππεζεβέγκης εβιντεοσκόπησε τα πάντα, ενώ ο ίδιος φορούσε την στολή της πολιτικής άμυνας και στον τοίχο είχε το σήμα της.

Την επόμενη μέρα είχαν εκπαίδευση, έστειλε τες γυναίκες σπίτι τους και είπε στους άντρες ότι θα τους δείξει ποιος εν «άντρας» και έβαλεν τους να δουν την κασέτα με το σκηνικό της προηγούμενης νύχτας.

Εκάμαν του πειθαρχικό μετά που τούτη την κουβέντα, αλλά επειδή εν πρωτοκουμπάρος του Κα***δη τζιαι του Μ***δη, απλά εστερήσαν του την άνοδο του στην δουλειά για 3 χρόνια και δυσμενή μετάθεση. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι εκατηγορήσαν τον τζιαι άλλες φορές για παρόμοιες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σημειωτέον ότι τούτος κατοικεί Στρόβολο και η δουλειά του ήταν στην Λεμεσό. Η δυσμενής μετάθεση του ήταν από την Λεμεσό να πάει Λευκωσία.

Τα σχόλια δικά σας.

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down