Λόρδος Είρων 18/05/12

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (4) Cheers!(4)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Λόρδος Είρων 18/05/12
    Posted: 18 May 2012 at 1:29pm
Λόρδος Είρων 18/05/12


Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

 

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

...ΚΥΠΕΛΛΟ!!! Με αυτό το σύνθημα χορεύει η Κύπρος από ψες και με αυτό το σύνθημα θα σας αφήσω για την φετινή σεζόν.

Μια πολλά δύσκολη σεζόν για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, αφού επολεμούσαν μας τζιαι άτομα τα οποία εθεωρούνταν ΟΜΟΝΟΙΑτες. Τον ΠΟΥΛΛΟ όμως ούλλοι σας ρε καριόληδες. Όσο μας πολεμάτε εμείς θα απαντούμε με τίτλους τζιαι επιτυχίες.   

Πόλεμο όμως εδέχτηκα τζιαι εγώ κυρίως εξωκηφηνέϊκα αφού πολλούς εν τους εβόλεφκεν η ύπαρξη του Λόρδου Είρων. Περαστικά. Ενδοκηφηνέϊκα ελογοκρίναν με πάμπολλες φορές (σσιαιρετάτε χουντικοί μάστροι)  αλλά εν πειράζει, σας αγαπάω μα δεν παντρεύομαι (έκαμα ήδη το λάθος).  

Στα σοβαρά (ΛΟΛ) τωρά, θέλω να ευχαριστήσω ξανά το Kifines.Com για την ευκαιρία που μου έδωκε να είμαι κοντά σας. Ελπίζω να σας άρεσε η φασούα κάθε Παρασκευή με την λουκανικόπιττα σας. Αν όχι, επρίστην! Φάτε χαλλουμωτή next time.

Ραντεβού λοιπόν τη νέα σεζόν, με ακόμα πιο δυνατό Λόρδο Είρων τζιαι ακόμα πιο δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ ΣΣΙΥΛΛΑ.

Υ.Γ. Green Devil τζιαι Hoolifan εμείς ραντεβού στα τζίζι-μίζι του καλοτζιαιρκού αλλά τζιαι στο Kifines Radio Boat Party. 

 

Αφιερωμένο

...το τρόπαιο ή αν θέλετε το κλείσιμο της χρονιάς σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που έφτυσε εψές τις φωνητικές του χορδές, σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη που έκαμε καρδιογράφημα στο δοκάρι των κάττων, σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη που εφκήκε πάνω σε άλλον ΟΜΟΝΟΙΑτη την ώρα του γκολ. Αφιερωμένο σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη για ουλλα όσα ετραβήσαμε φέτος, στις χαρές μας, στις λύπες μας, στις μπύρες που ήπιαμε, στα τσιάρα που εσβήσαμε, στα νεύρα που εκάμαμε, στις τρίσσιες μας που ασπρίσαν. Αφιερωμένο για ούλλα όσα εκάμαμεν τζαι επεράσαμεν φέτος για τούτην την ΙΔΕΑ. Για ούλλους τους πολέμους που εκάμανεν μόνοι μας σαν ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Για τις πορείες, τα συλλαλητήρια, τις συνελεύσεις. Είχα ξαναγράψει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ εγεννήθηκε που εμάς, η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε εμείς, η ΟΜΟΝΟΙΑ μας ανήκει, η ΟΜΟΝΟΙΑ εμεγαλούργησε λόγω του περήφανου ΛΑΟΥ της τζιαι εμείς θα την ξαναγιγαντώσουμε. Προς το παρών τούτο που περνά που το σσιέρι μας είναι να γίνουμε ούλλοι μέλη.   

Ευχαριστούμε τον Νεόφυτο Λάρκου αλλά τζιαι στους παίχτες γιατί ετραβήσαν τζιαι οι ίδιοι πολλά φέτος, πρωτόγνωρες καταστάσεις τζιαι άθλιες συνθήκες, απίστευτες συμπεριφορές εναντίων τους τζιαι ασταμάτητος πόλεμος. Να σας ευχαριστήσουμε που αντέξετε τζιαι στις ιδιοτροπίες μας τζιαι την μουρμούρα μας στην κερκίδα. Εν που σας αγαπούμε ρε χτηνά. ΟΜΟΝΟΙΑ γαμώ τα ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Να μεν ξεχάσω να αφιερώσω το τρόπΕο τζιαι σε κάθε αλλόθρησκο χερχελέ που μας εθώρεν εψές τζιαι έκρουζε. Πως τα φέρνει η ζωή όμως ρε βώθροι, τον χειμώνα Ευρώπη και τον Μάη καναπέ. Σίουρα πολλοί που εσάς εννα εσκεφτήκετε το ενδεχόμενο να φύετε να πάτε σε καμια παραλία να μεν μας ακούτε. Ευτυχώς ο τζιαιρός εν ήταν καλός τζιαι επρασινίσαν ακόμα τζιαι τα σπερματοζωάρια σας. Μεν παραξενευτείτε αν το σκατομωρό σας γεννηθεί με μια αεροπουρού στην μούρη. Α, τζιαι για όσους την εκάμαν σε καμια παραλία να ηρεμήσουν, ένα θα πω… Ασσινοί 9.

Πιτσιλλοσαρρηδομηχαηλίδιες μου μεν κάμνετε όπως τα πελλά. Εσάς εννα σας αφιερώσω άλλο πράμα… πιο μεγάλο τζιαι πιο σκληρο. Έλα, το ξέρουμε ότι σ’αρεσει τόσο.

Υ.Γ. Ψευδοδιοίκηση του χρέους τζιαι του ξεπεσμού ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Αδειάστε μας τη γωνία. Κάμετε επιτέλους τζιαι κάτι επαγγελματικό για τούτο το σωματείο. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!!! 

 

Γατούλλες

...μου, τελικά η πόλη σε ποιό ρυθμό κτυπά? Επειδή αποκλείεται να κτυπά στο ρυθμό της Νιάου 3.

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι ΜΟΝΟ ΘΥΡΑ 9 σε ούλλον το σύμπαν ρε σκουλούτζια τζιαι τούτο εκαταλάβετε το καλά εψές. Με πιο δικαίωμα να προσπαθήσεις να μου επιτεθείς τζιαι να μου κάμεις υποδείξεις μέσω φλωροανακοινώσεων για το πώς θα πανηγυρίσω στην πόλη μου? ΕΜΕΙΣ είμαστε οι οικοδεσπότες σε ούλλην τη χώρα χωνέψετε το. Τόσα χρόνια κομπάρσοι ξαφνικά εμφανιστήκετε μου γαμήκουλες. Προσέχετε ρε πόκεμον να μεν μεταλλαχτείτε που κάττοι σε λαγοί.

Εξάλλου, α(πο)ελίστας ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε Whiskas!!! Ραντεβού στο super cup.

 

Εκτός

...που τα αγωνιστικά, είχαμε τζιαι τα καλλιτεχνικά του τελικού, αφού η ομοσπονδία φρόντισε ΤΖΙΑΙ για την «ψυχαγωγία» μας. Έφερε λοιπόν την ατάλαντη να μας «τραγουδήσει». Από φωνή ΚΩΛΑΡΑ πάντως. Εν έσσιετε παράπονο, εκάμετε το οφθαλμόλουτρο σας. Εντωμεταξύ ρε Σειρηνάκη, εννα θέλουμε ποσοστά που την πολύαναμενόμενη τσόντα.

Τζιαι επειδή επεταχτήκαν με την πρώτη ευκαιρία οι απανταχού μουσικοί κριτικοί και λοιποί καλλιτέχνες να πουν τα δικά τους για το μήνυμα της ΘΥΡΑΣ 9, αμεσσιυλλοϋρέφκετε. Άμαν φκάλει τσόντα, μεν την δείτε, εν αμαρτία. Το ότι η Στικούδη τζιαι η κάθε «Στικούδη», εν η βιτρίνα του καλλιτεχνικού ξεπεσμού της Ελλάδας, εν σας απασχολεί?

Όσο για την Coca-Cola, αν ξαναπειράξετε παννί μας, εννα σας λούσουμε Pepsi γαμώ τον καπιταλισμό σας. 

 

Ευχαρίστησα

…το Kifines.Com στην αρχή του άρθρου για την παραχώρηση πεδίου ελεύθερης έκφρασης. Δεν μπορώ όμως να μην «ευχαριστήσω» όλους όσους γέμιζαν με μελάνι την άλλοτε ανώριμη και άλλοτε διαβολική πέννα μου για να γράφω κάθε βδομάδα τα κακώς έχοντα και όχι μόνο (τα πικάντικα που τα βάζετε?).

Από την κεφαλή του αποχετευτικού συστήματος να «ευχαριστήσω» τον αγαπημένο μας Πουστομούννη τζιαι την συνοπαρτσιά του (Λοϊζίδης, Κούμας και σία). Από την δικαστική επιτροπή τζιαι το εφετείο όλα τα μέλη αλλά κυρίως τον Μισό, όπως επίσης τζιαι τους Χ’’ευτυχίου – Κυπριανού. Από την επιτροπή διαιτησίας τον Παπουτσόσυκο τζιαι τα γιούθκια του Ηλία, Σκαπούλλη, Νικολαΐδη, Παναγή, Τσαγγάρη, Δημητρίου, Τράττο και άλλους πολλούς που βαρκούμε να γράψω. Τζιαι αφού μιλώ για διαιτησία να μεν αφήσω έξω τζιαι το αχτύπητο δίδυμο Σάντος – Ελισσαίος στο μπάσκετ.

Από τον χώρο της αθλιογραφείας να «ευχαριστήσω» όλους εσάς τους αντιΟΜΟΝΟΙΑτες τζιαι φιλοσκατάες που εν εχάνετε ευκαιρία να φκάλετε χολή ακολουθώντας την γραμμή του Χατζιήκυριακου τον οποίο επίσης «ευχαριστώ». Πρώτον-πρώτον τον Παπαγεωργίου άλλος Εν Ψυχρώ τζιαι μετά τους Σοφιόπουλλο, Ζαχαρία, Τσιρόπουλλο, Πεττεβίνο, Σσρέκ, Λογίδη, Θεοδοσίου, Μικαέλλο (χαχαχαχα), Ζαβό, Πόλυ, Μπότσο, Δημητρίου, Βόρυ, Καδή τζιαι πολλούς-πολλούς  άλλους τυχάρπαστους που εψάχναν σημασία ή τίκετς του σκατού τζιαι διευκολύνσης που τους ανωτέρους τους. Επίσης εξεκίνησα τη σεζόν με αναφορά στον πανμέγιστο Α-α-α-βρααμίδη τζιαι τον τιτανοτεράστιο Κυπριανίδη έτσι εν εγίνετουν να μεν τους ευχαριστήσω τζιαι τούτους ελπίζοντας να μεν συγχύσουν τις «ευχαριστίες» μου. Να μην ξεχάσω τζιαι τον κλοπή-paste Τσουρούλλη και τις φοβερές του εκπομπές. Από την ομάδα του οχετού να «ευχαριστήσω» τον Διονυsuckit το παγωτό σου, τον κλωτσοσίκλη Κόντη, τον trendy Αιγύπτιο και δολοφόνο του Gaddafi, τον ιδιαίτερο στις σεξουαλικές του προτιμήσεις Νεκτάριο, τον πουΤάνο Ψωλάρι, τον thanks for the memories DIY Γιάχιτς, τον νευρικόπελλο αλλά αλάθητο κατά τους αθλιογραφίσκους Μούμια, τον Mr.Ντόπα, τον καρκινιάρη Σκατάκη, τον μελλοθάνατο Ραούφ Χατζιηλάστιχο, τον οπλοέμπορα Φοιβούλλη τζιαι φυσικά τους ultras κότσιροι. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ρε κότσιροι το σκατό εννα υπάρχει τζιαι του χρόνου, εν ήταν μόνο φέτος. Από τον χώρο τις πολιτικής να «ευχαριστήσω» τους Φούλλη, Ιωνά, Πιτσιλλίδη, Σαρρή, Βότση τζιαι ούλλους όσους είναι λαμόγια τζιαι τσογλάνια, δηλαδή ΟΥΛΛΟΙ. Επίσης να «ευχαριστήσω» το ΑΚΕΛ για όλες τις ευχαριστήριες επιστολές τζαι δηλώσεις. Θερμές «ευχαριστίες» τζιαι στο ΓελάμΕ. Τον τραουλλοπαπά εν ξέρω σε ποια κατηγορία να τον κατατάξω αφού χώνει τη μούττη τζιαι το σσιέρι του παντού. Anyway «ευχαριστώ» θκιαολοπαπά μας. Τέλος ιδιαίτερες «ευχαριστίες» να δώσω στον Δημήτρη Κυριάκου, τον Χρίστο Αυλωνίτη τζιαι στους Αρχιλοχίες – ΕΠΥ. Μπορεί κάποιοι να σας ξέχασαν αλλά όχι ο Λόρδος Είρων.

Εσείς όλοι λοιπόν παιδάκια μου έχετε ένα κοινό. Κατατάσσεστε στην κατηγορία των «ανθρώπων» που αν κλωτσήσουν την σίκλα εν θα μαραζώσουμε. Κλωτσάτε την καλό τζιαι μεν έσσιετε έννοια για τον Λόρδο. Κάποιους εννα βρίσκει να τα χώνει. Φιλάκιααα…        

 

ΟΜΟΝΟΙΑ

…φούτσαλ, βόλεϊ τζιαι μπάσκετ σας περιμένουμε τη νέα σεζόν πιο δυνατούς τζιαι πιο περήφανους. Παίχτες, προπονητές, εφορία τζιαι χορηγοί ευχαριστούμε!!!      

 

Stay Tuned (κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού)

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

 

***ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ***

 

Η φωτογραφία της χρονιάς


Το τραγούδι της χρονιάς


Τα βίντεο της χρονιάς



Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).


Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 May 2012 at 1:39pm
ΔΟΞΑΣΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΤΡΟΙ! ΜΟΝΟ Ο webkifinas ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!
Back to Top
mixaliscy5 View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 05 Jan 2012
Status: Offline
Points: 2073
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote mixaliscy5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 May 2012 at 3:17pm
Originally posted by Lordos Eirwn Lordos Eirwn wrote:

ΔΟΞΑΣΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΤΡΟΙ! ΜΟΝΟ Ο webkifinas ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!


Εγω εν ειπα τιποτε Big smile Thumbs UpBeerHandshakeCoolHail
Το καπιταλιστικό σύστημα σε αφήνει να είσαι ότι θέλεις, φτάνει να κάνεις ότι θέλει.

Mixaliscy4

Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 May 2012 at 3:19pm
Εφαντάστηκες αν μεν ελογοκρίνεσουν;
Ήταν ικανοί να μας στείλουν στο γκουαντανμο ρε Λόρδε ο Κουτσοκουμνης τζι οι avengers του
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (2) Cheers!(2)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:29pm
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΩΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΤΑ ΣΑΣ ΣΚΕΤΤΗ ΝΕΤΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΑΜΕ ΤΖΙΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΟΥΜΑΙ ΤΑ EMAIL (ΚΑΙ ΠΜ) ΣΑΣ ΣΤΟ lordoseirwn@gmail.com

ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΖΙΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΓΩΡΑΣΤΕ ΠΟΤΟΥΝΤΑ SMARTPHONES ΝΑ ΘΚΙΑΒΑΖΕΤΕ www.omonoianews.com - www.kifines.com - www.trifylli.net ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ www.kifines.com/radio ΟΠΟΥ ΤΖΙΑΙ ΑΝ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΕΤΕ. 

Ο ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ HOOLIFAN ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΧΛΑΔΙΑΣ" ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ 'Η ΚΑΝΕΝΑΣ "ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΙΧΩΣ ΣΕΛΛΑ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΖΙΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ.

Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΜΠΕΚΡΗΣ GREEN DEVIL ΚΑΤΙ ΕΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ BOAT PARTY ΑΛΛΑ ΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΝ ΒΑΣΤΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΤΟ ΣΣΙΕΡΙ ΠΕΡΚΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.     

Υ.Γ.1. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ

Υ.Γ.2. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ forum.kifines.com/forum/forum_topics.asp?FID=11


Edited by Lordos Eirwn - 06 Jun 2012 at 1:30pm
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:41pm
efan sas h polli testosteronh oullous sas... jai epiasete tis anorimothtes...

na sas dokoume mia mera thn VOOS na thn partouzarete, ego eisigoume...

na orimasete jai llio...

protos o hoolifan... o gerotsouros...
istera patate tou mes ta vremena...


Edited by Mike2323 - 06 Jun 2012 at 1:42pm
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:42pm
Ανησυχεί με λλίο τούτη η στροφή  στην «κασερόπιτα» ιμισh! 
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:45pm
ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΜΠΡΙΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ. 
Back to Top
idiotropoc View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar
BRAT CUDAN

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 16866
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote idiotropoc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:46pm
Τουτη η κασεροπιττα τι στο πουτσο ενι?Καμια λευκωσιατικη ευρεσιτεχνια αλοπως....
Στη καρδια μου εκανες καταληψη,γι αυτο και εγω "παρκαρω προκαταληψη"
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:47pm
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:49pm
pale den ekatalava ego ti einai pantos???

an den exei kreas.... NO LIKE.
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:51pm
Κασέρι = τυρί

Περιγραφή

Απλά υπέροχη και μαστιχωτή. Το λειωμένο τυρί απλώνεται βασανιστικά μέσα στο στόμα...
Συνταγή: Κασερόπιτα
  • + στις Συνταγές μου
  • Δώσε βαθμό ή σχόλιο
  • Προσωπικό σημείωμα
  • Ανέβασε φωτογραφία
  • Εκτύπωση
  • Στείλτο με e-mail
  • Οι Συνταγές μου

Τι χρειαζόμαστε:

  • 8 έτοιμα ή σπιτικά χωριάτικα φύλλα
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 400 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 2 κ.σ μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2/3 φλ. καλαμποκέλαιο
  • 3 αυγά
  • Αλάτι / πιπέρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Μέθοδος
Διατροφή
Φτιάχνει
1 κανονικού μεγάθους πυρέξ

Πως το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολ ετοιμάζετε τη γέμιση, ανακατεύετε τα τυριά με το μαϊντανό, τα αυγά χτυπημένα και το αλατοπίπερο.
  2. Απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια 4 φύλλα, αλείφετε με καλαμποκέλαιο το μισό από κάθε φύλλο και το διπλώνετε στη μέση.
  3. Αλείφετε και το εξωτερικό μέρος που βρίσκετε από πάνω.
  4. Αλείφετε ένα πυρέξ με το καλαμποκέλαιο και βάζετε ένα φύλλο το οποίο αλείφετε και αυτό με καλαμποκέλαιο.
  5. Απλώνετε δύο διπλωμένα φύλλα και ακολούθως ένα απλωμένο που το αλείφετε και αυτό με το καλαμποκέλαιο.
  6. Απλώνετε τη γέμιση και γυρίζετε τα κάτω φύλλα να σκεπάζουν τη γέμιση.
  7. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα φύλλα.
  8. Ένα ολόκληρο, δύο διπλωμένα, ένα ολόκληρο.
  9. Γυρίζετε τα φύλλα προς το κάτω μέρος του πυρέξ.
  10. Αλείφετε όλη την επιφάνεια με το καλαμποκέλαιο και τη χαράζετε.
  11. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Κατά τη απόψη μου αυτή η πίτα σερβίρεται καυτή.

Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:52pm
ΕΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ coheebuzz ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΛΟΥΚ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 1:54pm
Απλά υπέροχη και μαστιχωτή. Το λειωμένο τυρί απλώνεται βασανιστικά μέσα στο στόμα...

ma en gia tiropittes pou miloume tosh ora? H gia arlekins???


Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 2:02pm
ΕΜΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ Ο heisman ΕΜΠΗΚΕΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΕΨΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΤΑΣ ΤΖΙΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

Το λειωμένο τυρί απλώνεται βασανιστικά μέσα στο στόμα 

Πως το κάνουμε:


Αλείφετε

Αλείφετε

Αλείφετε

Κατά τη απόψη μου αυτή η πίτα σερβίρεται καυτή
 
Back to Top
mixaliscy5 View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 05 Jan 2012
Status: Offline
Points: 2073
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote mixaliscy5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 2:05pm
Αν δεν εσχει κρεας εν χελουμεν
Το καπιταλιστικό σύστημα σε αφήνει να είσαι ότι θέλεις, φτάνει να κάνεις ότι θέλει.

Mixaliscy4

Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 2:07pm
ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΤΑ?
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2012 at 2:10pm
getting warmer!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down