ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜMΗ 6/6/12 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
chris-core
Μελισσάκι Joined: 02 Dec 2008 Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Cheers!(0)
Posted: 08 Jun 2012 at 5:34pm |
bravo katapliktiko arthro!
|
|
LOS FASCISTAS NO PASARAN..!!
|
|
heisman
Moderator Group Joined: 04 Apr 2004 Status: Offline Points: 85550 |
Post Options
Cheers!(0)
|
|
|
xasampoulli
Λημένος Κηφήνας Joined: 02 May 2012 Status: Offline Points: 7093 |
Post Options
Cheers!(0)
|
“You must be the change you want to see in the world.” Mahatma Gandhi
|
|
costas74
Λημένος Κηφήνας Joined: 04 Sep 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 10839 |
Post Options
Cheers!(0)
|
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ!!!
οπότε εσύ κάνε αυτό που εξαρτάται τουλάχιστον από σένα.. άρχισε από αυτό που μπορείς να κάνεις... τον εαυτό σου |
|
Η Ομόνοια δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι η ιστορία μίας ολόκληρης γενιάς κατατρεγμένων που κράτησαν την ιδεολογία τους ψηλά και την γιγάντωσαν. Υπάρχει από το λαό, για το λαό
|
|
idiotropoc
Λημένος Κηφήνας BRAT CUDAN Joined: 13 Dec 2003 Status: Offline Points: 16866 |
Post Options
Cheers!(0)
|
Εχουμε διαβασει δεκαδες φορες τετοιου ειδους αρθρα με παρομοια θεματολογια.
.Χαμενος χρονος. Η ΟΥΣΙΑ ΕΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ.
Edited by idiotropoc - 07 Jun 2012 at 12:04pm |
|
Στη καρδια μου εκανες καταληψη,γι αυτο και εγω "παρκαρω προκαταληψη"
|
|
costas74
Λημένος Κηφήνας Joined: 04 Sep 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 10839 |
Post Options
Cheers!(1)
|
εγώ νομίζω ο "ποιητής" δεν θέλει να δώσει κανένα ηθικό δίδαγμα. Απλά κρούει ετεροχρονισμένα ίσως, τον κώδωνα του κινδύνου. Κάμνει διαπιστώσεις που όλοι μας με καθαρό μυαλό και ποοδευτική σκεψη καναμε κάποια στιγμή. Και δεν στέλλει απαισιόδοξο μύνημα διότι αναφέρεται σε μια κοινωνία που υπήρξε πριν 20-30 χρόνια(όχι πολύ μακρυά) που ήταν πολυ καλύτερη... και εξαρτάται από μας να την αλλάξουμε και πάλι αρχίζοντας να βλέπουμε το ποδόσφαιρο και την ζωή με μία πιο υγειή ματιά.
Edited by costas74 - 07 Jun 2012 at 11:50am |
|
Η Ομόνοια δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι η ιστορία μίας ολόκληρης γενιάς κατατρεγμένων που κράτησαν την ιδεολογία τους ψηλά και την γιγάντωσαν. Υπάρχει από το λαό, για το λαό
|
|
mixaliscy5
Κάτοικος Kifines.com Joined: 05 Jan 2012 Status: Offline Points: 2073 |
Post Options
Cheers!(0)
|
μιας κεντρικής αρχή.
Αυτή είναι η τη ζωή μας Σαστε τα ενας τουτα τα 2 τα σημεια. Ωραιο αρθρο αλλα εν σαννα τζαι λαλει σου βαωστα, εν εχουμε ελπιδες Τζαι εγω ωσπου ζω θελω να ελπιζω, κατα τ`αλλα πολλα καλον αρθρο. |
|
Το καπιταλιστικό σύστημα σε αφήνει να είσαι ότι θέλεις, φτάνει να κάνεις ότι θέλει.
Mixaliscy4 |
|
iliadis
Λημένος Κηφήνας Joined: 13 Sep 2004 Status: Offline Points: 22587 |
Post Options
Cheers!(0)
|
ekpliktiko arthro.
|
|
EIS'AROSTIA MOU KAI GIAFTOOO
MAKRIA SOU LEPTO DEN MPOROOO KI AS LEN POS DEN EIMAI KALAAA TO MYALO MOU TO EXASA PIAAAA SAGAPOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
|
Mike2323
Λημένος Κηφήνας Joined: 13 Dec 2003 Status: Offline Points: 47365 |
Post Options
Cheers!(0)
|
ta sevh mou ston mouxtarh...
|
|
pirate999
Κηφήνας Joined: 28 Jul 2011 Status: Offline Points: 534 |
Post Options
Cheers!(0)
|
Η καλύττερη κουβέντα είναι τούτη: "32 χρόνια μετά αρχίζω να κατανοώ ότι οι περισσότεροι
άνθρωποι γύρω μου είτε δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πράγματα στην πραγματική
τους διάσταση είτε θέλουν να τα καταλαβαίνουν με τον τρόπο που τους συμφέρει."
Δυστυχώς ρε φίλε τζίνο που κατηγορείς, κάμνειςτο τζιαι εσύ ο ίδιος. Με άλλα λόγια, ερμηνέφκεις τα γεγονότα στην Κύπρο μονοδιάστατα. Εν μεσω πλην σαφώς λαλείς μας ότι οι υπέθυνοι για τα κακά της κοινωνίας και κατ' επέκταση του ποδοσφαίρου είναι το ΔΗΣΥ, τα τσιράκκια του κτλ... Εν θα συμπληρώσω τους άλλους υπεύθυνους γιατί εννεν τούτος ο σκοπός μου. θέλω απλά να πω πως κάτι που δεν κάμνουμε εμείς οι ίδιοι, εν γίνεται να περιμένουμε να το κάμουν οι άλλοι... |
|
Colon
Λημένος Κηφήνας Joined: 28 Aug 2008 Status: Offline Points: 61542 |
Post Options
Cheers!(0)
|
E TZE PARAKATO? OKAY POLLES ALITHKIES TZE OLA EINAI KATANOITA KAI TA GRAFOUMENA TOU FILOU ME VRISKOUN SYMFONO. PROSPATHO NA EVRO OMOS "TO ITHIKON DIDAGMAN" TOU ARTHROU ALLA DEN TO VRISKO !
|
|
Kasalla!
Drink doch ene met. |
|
galatis
Λημένος Κηφήνας Joined: 03 Mar 2010 Status: Offline Points: 38357 |
Post Options
Cheers!(0)
|
Apo ta kalytera arthra pou diavasa pote - oxi mono se forum / blog etc alla genika. Bravo ston arthrografo.
|
|
Disclaimer: Any material I post from any third party sources do not reflect in any way or form my agreement/disagreement/endorsement unless explicitly stated.
We have met the enemy and he is us |
|
mike had
Newbie Joined: 06 Jun 2012 Location: limassol Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Cheers!(0)
|
ahahah . RE bebevic kamia sxesi ixa tze pio pallia account damesa alla pou ton polli to tzero e3iasa to. tze evalan to ar8ro mes to omonoianews tze empika na tou apantiso me neo account :P
tze en tze i3era oti eshi istoselida <<KOKKINI GRAMMI>> :P |
|
Γαμα τους και γω θα τραγουδω
|
|
bebevic
Λημένος Κηφήνας Joined: 22 Jul 2011 Status: Offline Points: 47871 |
Post Options
Cheers!(0)
|
prepei na'se polla kotsinos esy re syntrofe... proto post oloisha stin kokkini grammi...
en tze esygxistikes me to traoudi ennen?
|
|
heisman
Post Options
Cheers!(0)
|
Φίλε δεν είναι δικό μου το άρθρο.
Το άρθρο το έγραψε ο «ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» και μου το έστειλε να το βάλω εδώ προσωρινά μέχρι να δουλέψει ξανά η κύρια σελίδα του σάιτ. |
|
mike had
Newbie Joined: 06 Jun 2012 Location: limassol Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Cheers!(0)
|
Φιλε heisman εισαι απολυτως σωστος. Το ποδοσφαιρο εμπορικοποιηθηκε εντλεως λογω του συστηματος που ολα κερδιζονται με το χρημα.
Καποτε, ελεγεν μου ο παππους μου οτι οταν επαιζε η ΟΜΟΝΟΙΑ ουλλα τα παιδια επεριμεναν να παν στο γηπεδο που επεζαν να την δουν και να χαρουν. Να βλεπουν τους παιχτες που αγωνιζονταν για την νικη που ηταν να τους δωσει χαρα ΟΧΙ μονο σε τζινουσ αλλα τζε στον κοσμο. ΤΩΡΑ οι πλειστοι παιχτες παιζουν για τα λεφτα τζε τιποτε αλλο. Επισης οι διοργανοσεις οπως EURO , MUNDIAL ειναι οι μονες διοργανωσεις που μπορουν να αναδειξουν την μαγεια του ποδοσφαιρου. Οι παιχτες παιζουν για την χωρα τους. Αλλα πλεον οπως παει να γινει τζε τουτα τα γεγονοτα εμπορικοποιησαν τα τελια... |
|
Γαμα τους και γω θα τραγουδω
|
|
heisman
Post Options
Cheers!(1)
|
Να μας έγραφε τζιαι λλίο πιο συχνά μόνο!
Χίλια μπράβο στο σύντροφο για το άρθρο |
|
dickys
Λημένος Κηφήνας Joined: 16 Nov 2005 Status: Offline Points: 21061 |
Post Options
Cheers!(0)
|
skorpismenes skepseis sto myalo olon mas epitelous empikan se ena e3eretiko arthro. mpravo ekfrazei me 100%
|
|
"ALL THEY'VE DONE, IS MAKE US STRONGER THE SLEEPING GIANT,IS ASLEEP NO LONGER"
|
|
Post Reply | Page 12> |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |
© 2001-2012 Kifines.com All Rights Reserved · Contact · About Us· Terms of use