Support

 Post Reply Post Reply Page  <1 14151617>
Author
 Rating: Topic Rating: 1 Votes, Average 5.00  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
ανώριμος View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 30 Apr 2012
Location: Every(no)where
Status: Offline
Points: 59514
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote ανώριμος Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 8:30pm
Πού εν το κακό του cheers; Απλά κάμετε τα επώνυμα αν το θέμα είναι να μην "κρύβονται" κάποιοι (που εν και δημοκρατικό τους δικαίωμα στην τελική: βλέπε εκλογές και μυστική ψήφος).

Το cheers εγώ πιστεύω εν βοηθητικό από την άποψη ότι "βλέπεις" ποιες θέσεις έχουν απήχηση και ψυχολογείς το status. Τωρά αν κάποιος επηρεάζεται από τα cheers και είτε δεν εκφράζεται είτε αλλάζει τη γνώμη του απλά για να "ψαρεύει" likes, εν θέμα που πρέπει να κοιτάξει ο ίδιος με την πάρτη του.

Εμένα πάντως με βολεύει τα μάλα και θέλω να μπορώ να εκφράζω τη στήριξή μου σε όσους λένε κάτι με το οποίο συμφωνώ, χωρίς να πρέπει να γράφω που κάτω ένα ξερώ "μπράβο" (που το κάνω ήδη δηλαδή κάποιες φορές, αλλά λέμε τώραEmbarrassed).

Όπως και να 'χει, τα cheers μας εμαράναν χαχαχα.
OMONOIA

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ
Back to Top
Hammer View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 11 Jul 2020
Status: Offline
Points: 25838
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 8:36pm
Ki egw thelw na fuoun...Apo tin arxi ta epira stin plaka ta cheers :d Men ta kamete onomastika enna ginoume rezili...Se polles diafwnies metaksu melwn gia kapoio thema etuxe na exei o enas 15 cheers kai o allos episis 15.... kai tes parapanw fores evala tous kai tous 2 cheers...enna ginoume rezili...

Heisman kai Webmastre men kamete to lathos na ta kamete onomastika apla fugete ta telia...

edit ta cheers kamnoun kako stin suzitisi entometaksu...valeis ena cheers kai apla parakoloutheis tin suzitisi enw an den itan ta cheers tha mporouses na xwtheis ki esu mesa gia na upostirikseis tin mia apopsi i estw gia na peis pws sumfwneis kai gia poion logo sumfwneis...



Edited by Hammer - 09 Oct 2020 at 8:46pm
Back to Top
galatis View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 03 Mar 2010
Status: Offline
Points: 37769
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote galatis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 8:53pm
E kopellia ta post enne "dorean". Oulla filaountai se mia vasi dedomenon kai exoun kostos apothikefsis.

Etsi 3era en pio ftino na exeis to cheers me ena noumeroudi para otidipote allo. Giafto exoume p.x. topic Πολιτικός Καφενές (3) alla en exoume Metriti Cheers (5). Skefteite tora kato pou ta post tou Ever p.x. na exei 2-3 selides xaxana kai fatsoues. En na fyrtei kai to forum kai o idiotropos.

En na mou peite en 21os aionas ktl alla pou en na evroume webmastro na ta soulouposei an exei athkiasi as to dei kai touto to thema

Smile


Edited by galatis - 09 Oct 2020 at 8:54pm
Disclaimer: Any material I post from any third party sources do not reflect in any way or form my agreement/disagreement/endorsement unless explicitly stated.
We have met the enemy and he is us
Back to Top
Colon View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 28 Aug 2008
Status: Offline
Points: 61542
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Colon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 9:11pm
CHEERS VALLO MONON OTAN SYMFONO 100%. OMOS OXI PANTABig smile
Kasalla!
Drink doch ene met.
Back to Top
EVERGREEN View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 21 Jun 2011
Status: Offline
Points: 166033
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote EVERGREEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 9:16pm
Back to Top
Crocetyr View Drop Down
Καθηγητής Κηφήνας
Καθηγητής Κηφήνας
Avatar

Joined: 21 Jul 2018
Status: Offline
Points: 4667
Post Options Post Options   Cheers! (5) Cheers!(5)   Quote Crocetyr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 11:08pm
Nomizw o pareas o prwtos eiden to social dilemma je egrapse gia ta cheers, en edkiavasa oullo to post. En i douleia mou pas touta ta thema, je mpwrw na grapsw lies leptomeries parapanw an endiaferete kanenas.

H epoxi tis diafimisis gia na pouliseis proionta epethanen... Twra exoume to "persuasive design" panw se apps gia na epekteinei tin wra pou eimaste se ena app opws to facebook oso parapanw ginete gia na thoroume parapanw ads. GIa auton ton logo en "moukti" gia tous users to facebook, to instagram, to twitter, ktlp, giati plironeis to oi me leuta alla me tin "prosoxi" pou dias panw sto app. Stin teliki, to facebook plironete pou tous empores gia na sou deixnoun diafimisis san kameis browsing sto app. Oso parapanw se exoun mes to app, toses parapanw diafimiseis thwreis je tosa parapanw lefta kameis sto facebook.

Pws kamoun to addictive i persuasive design pio efikto? Me mia faousa "inventions" opws ta likes, tous arithmous pou fkainoun kathe fora ama esheis adkiavasa minimata, na pianeis mia faousa notifications ama se kamoun tag se mia fotografia, ktlp ktlp. Kathe fora pou fkainoun touta ta notifications, o egkefalos paragei dopamini logo tis anipomonisias pou exoume na doume ti minimata enei. (touto se polla aples grammes, genikeuw gia na kamw ena point aplo). Touto to ximiko en to idio pou kamei kapoion arrwsto me to koumari px.

Ta "likes" je ta "cheers" dame exoun epidrasi panw mas psyxologiki. Me apla logia, epeidh exoume enstinkta epibiosis ktlp ktlp, to na mas dia kapoios simasia en megalo meros tis anagkis mas. Kathe fora pou kameis ena posts je pianeis polla likes je niwtheis mian ikanoipoihsh, en epeidh o organismos sou antilambanete to san na esheis koinoniko status anotero pou prin.

O egkefalos paragei serotonin se etsi faseis, pou kamei se na niwtheis iperfiania, je polla wraia. To epakoloutho einai na kameis parapanw posts gia na piaseis to idio aisthima, en ethistiko. Je oso to kataferneis, kameis parapanw posts ktlp ktlp.

Alla an kameis posts perimenwntas likes je den ta piaseis, rifkei tin psixologia sou kamposo. Touta se genikes grammes. Eshei je alla me dopamin, endorphins, oxytocin ktlp alla ithela na simplirwsw jino pou eipe o pareas pou eipen na fyoun ta cheers.

Ta pio panw se genikes grammes panta. En ethistiko men, alla en je simenei oti oulloi mas enna ethistoume. O kathe enas mas en diaforetikos, genetika, perivallontika, ktlp. Apla en kala na kseroume touta ta pramata.

Opws eipa prin, emeletisa ta pio panw gia na voithw kosmo na ksekofkei ama dimiourgeite emmoni me social media, apps, gaming, kserw gw. je ama thelei kanenas exw je references na kamete tin diki sas meleti. An eshete mwra, perioriste ta panw se tablets, mobiles je eidika me apps opws to tik tok je kserw gw. En simantiko na periorizoume ton xrono, oi na kofkete apeutheias. En pasi periptosi, touta gia twra, alla an eshete adkiasi sinexizoume tin kouventa me pws to facebook en pisw pou genoktonies fanera, alla epidi exoun tosi poli dinami sto facebook (o zuckeberg eshei parapanw influence se world events para megales xwres mazi) en pathainei tipote. deite to touto an eshete adkiasi >

1) https://www.nytimes.com/2020/09/18/opinion/facebook-democracy.html (ekama lathos prin, evala to allo link pou en poukatw twra, alla enna ta afikw je ta 2 gia opoion endiaferete)

Apospasma epeidh nomizw prepei na esheis account gia na to deis to arthro:

For years, Myanmar’s military used Facebook to incite hatred and genocidal violence against the country’s mostly Muslim Rohingya minority group, leading to mass death and displacement. It took until 2018 for Facebook to admit to and apologize for its failure to act.

Two years later, the platform is, yet again, sowing the seeds for genocidal violence. This time it’s in Ethiopia, where the recent assassination of Hachalu Hundessa, a singer and political activist from the country’s Oromo ethnic group, led to violence in its capital city, Addis Ababa. This bloodshed was, according to Vice News, “supercharged by the almost-instant and widespread sharing of hate speech and incitement to violence on Facebook, which whipped up people’s anger.” This follows a similar incident in 2019, where disinformation shared on Facebook helped catapult violence that claimed 86 lives in Ethiopia’s Oromia region."

"The news from Ethiopia comes at the same time as a report about a memo, written by Sophie Zhang, a former data scientist at Facebook. Obtained by BuzzFeed News, the memo shows the company’s refusal to take action against governments and political parties that use fake accounts to spread propaganda, mislead citizens and influence elections.

“In the three years I’ve spent at Facebook, I’ve found multiple blatant attempts by foreign national governments to abuse our platform on vast scales to mislead their own citizenry, and caused international news on multiple occasions,” Zhang wrote. “I have personally made decisions that affected national presidents without oversight and taken action to enforce against so many prominent politicians globally that I’ve lost count,” she continued."


2) https://www.businessinsider.com/former-facebook-exec-addictive-as-cigarettes-tim-kendall-2020-9

Nai, parexoun mas polla kala ta social media, alla gia mena to facebook en eshei dikeologitiko. Ikseran oti ipirxan fake news pou eprokalouse tin orgi tou kosmou sto simeio na lintsaroun athoa atoma, je pale afikan ta anenoxlita gia ton vomo to xrimatos. eseis apofasizete an en toso simantiko stin zwi sas na eshete account sto facebook, xwris na krinw kanena an men ton koftei.

Episis, gia osous endiaferonte na koitaksoun ton Nir Eyal ("Hooked" & "Indistractible") gia na katalaboun pws sxediazete ena app gia na enei "ethistiko"


Edited by Crocetyr - 09 Oct 2020 at 11:25pm
Back to Top
petar View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 97039
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote petar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 11:28pm
Eives file.
Giafto panta en kala na grafis ke na les tzina pu pragmatika pistevis ke niothis dixa na dronun ta rxidia su. Tuta ulla sindeunte ke me to bullying pu ginete sta mwra tora meso ton social media ke oxi monon.
Gia na mpis se mia parea moa mia klikka prepi na kamnis ke na les prqmata pu areskun stus mbullis """arxigus"""". Giafton ta mwra en kala na mathun pu gliora oti...sta artzithkia mu ti nomizi o enas tze o allos tze na ine happy me ton eafto tus ke na exun aftopepithisi ke aftoextimisi.

Eives.
Piramata
Back to Top
Colon View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 28 Aug 2008
Status: Offline
Points: 61542
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Colon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 11:44pm
LIMBISCHES SYSTEM Big smile ! STA ELLINIKA METAIXMIAKO SYSTIMA. POTTE MOU DEN TIN AKOUSA TOUTIN TIN OROLOGIA STA ELLINIKA. MONO TIN GERMANIKI EKSERA TZE I METAFRASI EFKALEN MOU TO PIO PANO. 
Kasalla!
Drink doch ene met.
Back to Top
aerotronic View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 01 Aug 2011
Status: Offline
Points: 62023
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote aerotronic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 12:31am
Φοβερό ποστ που τον κροσετυρ
"Κεσπανια φιγε με του χοργιανουσου"
Back to Top
EVERGREEN View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 21 Jun 2011
Status: Offline
Points: 166033
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote EVERGREEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 12:41am
Οντως...
Back to Top
eft View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 67753
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote eft Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 9:40am

Φίλε καταπληκτική εξήγηση. ΜΠΡΑΒΟ.

Να πω και δυο λόγια για το ΦΑΚΕΛΛΟΜΑ

Τούτα τα app (facebook, google, youtube, kok) ξέρουν τα πάντα για εμάς

Το πότε είμαστε σε καλή διάθεση, το πότε έχουμε προβλήματα, το που πάμε, το τι μας αρέσει, το τι εν μας αρέσει, το τι τρώμε, το πότε πάμε δουλεία, το πότε είμαστε σπίτι, τους φίλους μας, το τι αρέσει στους φίλους μας κοκ.

Και να δώσω ένα παράδειγμα. Ακούεις youtube και ξαφνικά πετάσει σου ανάλογα με τις συνήθειες που κατέγραψε ο αλγόριθμος για εσένα τις προηγούμενες φορές που άκουες youtube ένα τραγούδι που σου αρέσει. Το ίδιο γίνεται και στο facebook και όταν γκουκλάρετε. Τα αποτελέσματα που βλέπετε αλλάξουν αναλόγως της μέρας, ώρας, και τόπου στον οποίον βρίσκεστε….

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι τούτες οι μηχανές και οι αλγόριθμοι τους δεν σταματούν από το να σας/μας μαθαίνουν μέρα με την μέρα καλύτερα. (εν το λεγόμενο machine learning)

Τούτο εν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟΜΑ της εποχής μας.

Ελπίζω να τα εξήγησα καλά.

Ευρώπη ως το 2021…..

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
Back to Top
giwrgosth View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 11 Jul 2008
Status: Offline
Points: 47983
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote giwrgosth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 11:46am
Καλημέρα σας από την πικλούπολη. 

Όποιος θέλει να πιει καφέ, θα είμαι δαμέ μέχρι το μεσημέρι να κάμνω κοινωνιολογικές παρατηρήσεις προσπαθώντας να φτάσω σε μια εξήγηση γιατί οι Λεμεσιανοί φωνάζουν στους δημόσιους χώρους σάννα τζαι εν σπίτι τους και γιατί οι Λεμεσιανές παν μακιγιαρισμένες στην παραλία.

Στον κηφήνα που υπέθεσε ότι είδα το social dilemma, δεν έχω ιδέα τί είναι τούτο το πράμα. Πάντως πράγματι φοβερό ποστ τζαι να μεν χαθείς. Από ότι εκατάλαβα ασχολείσαι με neuroscience?   

Η θέση μου για να καταργηθούν/αλλάξουν τα cheers είναι διαχρονική για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω. Πέραν αυτών που σχετίζονται με το διάλογο, θεωρώ ότι η άποψη πρέπει να συνοδεύεται και που μια στοιχειώδη ανάληψη ευθύνης. Δεν μπορεί να γράφει ο Ντίκυς πχ ότι εν βλάκας ο Πέταρ - εκτίθοντας τον εαυτό του - τζαι ο οποιοσδήποτε να πατά ένα κουμπούι τζιαμέ ενισχύοντας τούτην την άποψη, αλλά κρυβόμενος. 

Οι αντμιν γιατί δεν εμφανίζονται να μας πουν τζαι τζείνοι τί νομίζουν?

"Μη ρωτάς αν θα νικήσεις ή αν θα νικηθείς. Πολέμα"
Back to Top
galatis View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 03 Mar 2010
Status: Offline
Points: 37769
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote galatis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 12:15pm
Originally posted by giwrgosth giwrgosth wrote:

...

Οι αντμιν γιατί δεν εμφανίζονται να μας πουν τζαι τζείνοι τί νομίζουν?
...

Kalimera

Ma epellanan nomizeis oi admin na valoun douleia tou eaftou tous?

3ereis poso evaisthito en to Kifines, na tou tzisoun tora kai na spasei na fyrtei o kosmos. Kontefkei kai match.

Peran tis plakas, ego vlepo to simerino sistima cheers san mia protogoni morfi dimoskopisis.

Isos na itan kalytera na itan "sinoliko skor" kai ama valeis mouse (i daxtilin) pano sto noumero na souleei pioi psifisan yper kai pioi kata.

Vevaia se site pou efarmozetai touto vlepeis kati frouta pou eno den grafoun sxolia aplos psifizoun sta post. Kai oi taktikoi thamones sxedon panta thetoun to erotima - eidika gia tous diafonountes: giati den grafoun giati diafonoun? Sto telos eklamvanetai os prosopiki epithesi kai anagkazontai sixna pykna oi admin na paremvoun.

Episis yparxei kai to thema lathous. Ti ginetai an enas thamonas tou Kifineikou en 50+ me pashia daktyla kai opos mashietai me to kinito dokei tin lathos psifo? Tha mporei na tin diorthosei? ktl ktl
Disclaimer: Any material I post from any third party sources do not reflect in any way or form my agreement/disagreement/endorsement unless explicitly stated.
We have met the enemy and he is us
Back to Top
Hammer View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 11 Jul 2020
Status: Offline
Points: 25838
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Oct 2020 at 3:42pm
Ρε παιδια αν βαλουν ονομαστικα τα cheers οι μισοι εν θα ψηφιζουν...Αν ενα μελος δεχεται επιθεση απο καποιο αλλο μελος και διαφωνουν, σιγα μεν βαλω cheers του ενος για να αγκριστει ο αλλος...
Επισης μπορει καποιο μελος να μπει δαμεσα και να γραψει μιαν ακραια αποψη η οποια ομως εννα με πεισει εμενα προσωπικα..
Αμαν ξερω πως οι υπολοιποι θα σκεφτουν ποιος εν τουτος ο μαλακας που λαλει ετσι πραματα και θα του την πουν, λαλειτε να ειμαι βλακας να βαλω cheers; LOL
Τα cheers και τα like εν γυναιτζισιμες ιστοριες κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν ειδικα δαμεσα...
Το σαητ θελει μιαν αναβαθμισουλα σουλουπωμα με τα θεματα και τες ενοτητες και πρεπει ο webmastros να βαλει επιμελητες τους εφτ και Κολον...Εν αστειο να ειμαστε σ ενα σαητ που κανενας υπευθυνος δεν μπαινει πλεον...Απλα να λαλουμε πως υπαρχουν 2 πλασματα moderators μεσα...
Και 10-15 πλασματα που εμειναμε να βαλουμε κανονες για να αποφευγονται τα σπαμαρισματα με συμφωνω κτλ...εν τζιαι ειμαστε μωρα..ας μας βαλει κανονες ο ιδιοτροπατσος...

Το σαητ πρεπει να εχει 5 μεγαλες ενοτητες...ΑΣΟΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ FC , ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...

Να συσταριστει νακκουριν...
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Oct 2020 at 11:58am
Να στείλετε τις απόψεις σας στο φαξ του σάιτ και θα τις μελετήσει ο web το συντομότερο δυνατόν 
Back to Top
aerotronic View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 01 Aug 2011
Status: Offline
Points: 62023
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote aerotronic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Oct 2020 at 12:17pm
Σίγουρα όχι στην ταχυδρομική θυρίδα; 😂😂 αννεν συστημένο εννα έχει και απόδειξη παραλαβής προς αποφυγή παρεξηγήσεων 🤣🤣
"Κεσπανια φιγε με του χοργιανουσου"
Back to Top
jimisuk View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Cheers! (2) Cheers!(2)   Quote jimisuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Oct 2020 at 1:32pm
Hi Guys, 

kapoios na mou anoixei tin porta kai ehasa ta klidia Cry. Egirise mou. ehei pou ta htes stelno emails alla den eho antapokrisi. Den to ixera pos itan toso evestito to maskaraliki mas. piga na allaxo email kai kaika. Ehasa to permition na mpeno sta groups. HELPP!! 

Jimisuk
Back to Top
aerotronic View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 01 Aug 2011
Status: Offline
Points: 62023
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote aerotronic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Oct 2020 at 2:59pm
Νομίζω εφας την ρε φίλε αλλά θα σου κάνουμε όλοι τσηρς ουλλη μέρα μέχρι να πιάσεις τους πόντους σου πίσω 😜
"Κεσπανια φιγε με του χοργιανουσου"
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 14151617>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down