Λόρδος Είρων 27/04/12

 Post Reply Post Reply
Author
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Λόρδος Είρων 27/04/12
    Posted: 27 Apr 2012 at 10:02am

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

 

Κανονικά

…έπρεπε να ξεκινήσω με τα αγωνιστικά της ομάδας μας, αλλά είπα να μεν ασχοληθώ αφού έχω πολλά πιο σοβαρά θέματα για συζήτηση τα οποία βέβαια οδήγησαν στο αγωνιστικό.

Άλλωστε, πολλές φορές φέτος η ομάδα έκθεσεν τον κόσμο τζιαι τα διάφορα ΟΜΟΝΟΙΑτικα sites που επιστέφκαν κάθε Παρασκευή για αξιοπρεπή εμφάνιση το λιγότερο. Γράψουμε εν γράψουμε, πούμε εν πούμε, η οκκά… πάει-πάει τζιαι εν τον βάλει χαμέ κανένας.

 Έγραφεν τζιαι το Kifines.Com προχτές «που όρεξη για καλαμπούρια» τζιαι εννα προσθέσω εγώ που όρεξη για ειρωνείες. Anyway

Υ.Γ. ΑΠΟΧΗ που το σκοτεινό δάσος είπαμε κοπέλλια, μην ξεχνάτε.   

 

Επιτέλους

…ο Χ.Γ. είναι παρελθόν που την ομάδα μας. Αφού έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια γεμάτα αντιδράσεις, πορείες διαμαρτυρίας, αφού οι απέναντι εκάμαν ότι εκάμαν με τες ευλογίες του Χ.Γ. τζιαι της διοίκησης, αποφάσισε ο μίζας να παραιτηθεί.

Το τι έκαμε τούτο το αρχίδι στην ομάδα, αναλύσαν το πολλοί. Τζιαι εννε ψιθυρολογία όπως επήε να μας πλασάρει η ψευδοδιοίκηση εχτές με ανακοίνωση της.  Εγώ απλά να πω στο κόσμο ότι αν γύρουμε τζιαι πίσω επειδή έφυε ο Χ.Γ., εννα φάμε σσιειρόττερη πατσιά τζιαι τότε η κατρατζιύλα εν θα σταματά. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί τζιαι κατά την μ.Χ.Γ. εποχή. 

Εγεμώσαμε δημόσιους υπαλλήλους είπεν ο Λάρκου την ώρα που έφκενε που τα γραφεία τη Δευτέρα. Τούτα τα λόγια του προπονητή μας φανερώνουν τη σαθρή κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο μας. Υπενθυμίζω ότι ακόμα τζιαι την τελευταία στιγμή κάποια μέλη της ψευδοδιοίκησης εδιαφωνούσαν με την απομάκρυνση του Χ.Γ. αντί να ασσιχτιριστούν μαζί του τζιαι να παν να στήσουν την επιχείρηση τους αλλού.   

Έτσι λοιπόν, εξίσου επικίνδυνος εν τζιαι ο ψευδοπρόεδρος με τον περίγυρο του. Ο Μιλτής με την ξεροτζιεφαλιά του τζιαι οι υπόλοιποι για την ανυπαρξία τους. Μιλτή, αν δεν έσσιεις κκέφι πούρεκκε μου να δώκεις χρήμα (τζιαι όχι να πετάξεις) να σάσεις την ομάδα (τζιαι όχι να την ππατσιάρεις), μπορείς να μας αδειάσεις την γωνία.

Εσύ ρε Π.Χ. εννα ζωντανέψεις καμιά φορά σαν μιλάς στα «ΜΜΕ» όξα να ηχογραφώ τζιαι να σε βάλλω να τζοιμίζω τα μωρά? «Εεεε…εντάξει…η ομάδα εν έπαιξε…εεεε…fairplayrespect…» Χάμνα μας ρε κουμπάρε.

Πάμε τζιαι στο top που έμαθα. Οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρώτησε των «εξωτικό παράγοντα» της ομάδας μας πως πάει η ομάδα. Η απάντηση του ήταν «μα πάεις γήπεδο ακόμα?» Ε άμαν τα ακούεις τούτα που «παράγοντες» της ομάδας σου, με ήντα κκέφι εννα σηκωστείς να πάεις μάππα σιόρ?

Επιτέλους παρετάτε τούτην την πουττοπολιτική (μακάρι να ήταν πολιτική) τζιαι λυπούνται μας ακόμα τζιαι οι στρουθοκάμηλοι. Ή μάλλον αν δυσκολέφκεστε, εξαφανιστείτε που την ΟΜΟΝΟΙΑ μας τζιαι κανεί εν σας αντέχουμεν άλλο. Εν εκαταλάβετε ότι με τις παπαρολογίες σας εκαταντήσετε πιο γραφικοί τζιαι που τα Λεύκαρα?

Αδειάστε μας την γωνιά πέρκει αναλάβουν άτομα που έχουν όρεξη τζιαι πλάνο, γιατί τούτο που έχετε, εν αεροπλάνο χωρίς πιλότο σε ελεύθερη πτώση.

Ούφφου, έδρωσα…

Υ.Γ. εσείς τζιαμέ στην ΘΥΡΑ 9 «μὴ μοῦ τοὺς κούκους τάραττε».

 

Κεκλεισμένων

…των αποβάτων έμεινε να αποφασίσει η πιο αξιοκρατική τζιαι ακριβοδίκαιη δικαστική επιτροπή του κόσμου. Ο Πουτσομούννης τζιαι η κοτσιροπαρέα του, οι μοναδικοί άνθρωποι στο νησί που νοιάζουνται για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου, συνεχίζουν να καταστρέφουν τούτο το ωραίο άθλημα μετατρέποντας το σε σκέττη αηδία. Να το σσιαίρεστε το αποχετευτικό σας σύστημα που εδημιουργήσετε. Να φοάστε όμως τον βοθροκαθαριστή τζιαι την μάνικα του.

Όσο για τον πόλεμο κατά της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, έτσι διοικούντες έτσι ξιουράφι. Εν θα γυρίσει ο τροχός όμως ρε λέσσια? Εννα γαμήσει τζιαι ο φτωχός…  

 

Πάμε

…τζιαι στην «έρευνα»με τον Πάυλο Τσίμα… ούπς, εν άλλο επεισόδιο τζείνο.

Μιλώ για την «έρευνα» που εκάμαν κάτι ροκόλοι σε συνεργασία με την Λαϊκή Τράπεζα που δείχνει ότι τα κότσιρα εν παραπάνω που τους ανθρώπους.

Εν θα πω ότι τα νούμερα εν ψεύτικα, ούτε αλλοιώνουν πολλά την αλήθκεια. Αλλά ρε αχάπαροι, πιάστε ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα τα γέριμα. Ήνταλος να σας πάρει ο κόσμος στα σοβαρά? Να κάμω τζιαι εγώ μια ανάλογη «έρευνα» τζιαι να πιάσω δείγμα που το Πελέντρι να δούμε τι νούμερα θα φκάλουμε. Αν θέλετε κάμνω την τζιαι στο Μάμμαρι.

Το πιο γελοίο της κουβέντας ήταν η παρουσία του καρκίνου Σκατάκη, του οπλέμπορα Φοίβου τζιαι του νεκροθάφτη Ιβάν. ΜΠΡΑΒΟ λεβέντες εγίνετε ρεζίλι. Ευτυχώς που εν πρόεδρος ο Τάσσος τζιαι εννα σας βάλει στη θέση σας.

Όπως τζιαι να έσσιει εμείς το νου μας επειδή αν συνεχίσουμε στα ίδια κιλίκκια σε 5 χρόνια αν ξαναγίνει η  «έρευνα» τα αποτελέσματα εννα φκουν έτσι πάλε (αληθινά τούτην την στράτα). Προπαγάνδα των λεχριτών απέναντι σε ούλλα τα επίπεδα τζιαι σε ούλλα τα θέματα τζιαι οι δικοί μας φανελλάκια «respect». Αυτό θα πει να είσαι υπεράνω…         

 

Αλληλεγγύη

…στον Αντρέα Πιτσιλλίδη. Μα να μεν μπορεί το πλάσμα να κάμει την παρανομία του με την ησυχία του ρε παιδί μου. Που να μεν σου πω ρε Χριστόφκια, σε τι κωλοκοινωνία τζιαι τι κράτος δικαίου μας εκατάντησες να ζούμε? Τζιαι πόσο πολλά τον ζηλέφκετε για να του κάμνετε τόσο πόλεμο του καημένου? Δηλώνω υπεύθυνα σαν Λόρδος Είρων ότι θα πολεμήσω λυσσαλέα για να αποκατασταθεί το όνομα και η τιμή του παίδαρου. Λευτεριά στις ζώνες ασφαλείας, στους δείκτες ταχύτητας και στα φερμουάρ…    

 

Boat Party

…ακούω τζιαι αναστατώνομαι. Πολλά καλή η ιδέα των παιθκιών του Kifines Radio τζιαι σίουρα ετοιμάζουν κάτι πολλά δυνατό για το καλοκαίρι. Για το Kifines Radio εν χρειάζεται να πω πολλά, μιλούν τα έργα του. Επιτυχία τα 2 προηγούμενα του events άρα προδιαγράφετε ωραία κρουαζίερα.

Τζείνο που εν μου άρεσε, εν ότι εν μπορώ να ντυθώ Ποσειδώνας, ούτε καν γοργόνα, για να ανεβώ στο κότερο free. Ε οκ ρε παιθκιά, να ντυθώ μπύρα τζιαι να με στερεώνουν στα «ελέη» τους οι κορούδες. Ε Hoolifan μου, εννα δώκουμεν τον γυρό μας? Εσύ ρε Green Devil είσαι που τους σίουρους όπως τους αππάρους ένα πράμα. Όπως κτυπάτε τζιαι ένα tattoo πριν ανεβείτε στο κότερο επειδή εννα μας χουμίζει το δικό του ο Ραούφ Χατζιησκατής τζιαι ποιος τον αντέχει πάλε τον τρισκατάρατο.

 

Stay Tuned

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

 

***ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

«…έρκουμε σας…»

 

 

Το τραγούδι της βδομάδας

«…κάποιος το έβαλε στο τόπικ του boat party προχτές τζιαι εν εσταμάτησα να το ακούω…»

 

 

Τα βίντεο της βδομάδας

«…μα θώρε βιντεούδιν που εκάμαν οι ανώριμοι καπετάνιοι»

 

 

 

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).

Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (4) Cheers!(4)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Apr 2012 at 12:34pm
UPEmbarrassed
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 May 2012 at 9:55pm
ΝΕΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ΕΙΡΩΝ ΑΥΡΙΟBeer
Back to Top
axristos View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Jul 2010
Status: Offline
Points: 6335
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote axristos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2012 at 10:31am
LORDEEE ARKISES NA MAS PIS KALIMERA SIMERA KAI EVARIFANIN MAS
STIS XARES KAI STIS LIPES MAZI TRIFILLARA MONAXA ESI.
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2012 at 12:00pm
My bad...
Σε λίγο κοντά σας ο σημερινός Λόρδος
Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2012 at 7:36pm
@axristos ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ. Ο heisman ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ.
Back to Top
axristos View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Jul 2010
Status: Offline
Points: 6335
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote axristos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 May 2012 at 7:54pm
SORRY POU SE EPAREKSIGISAMEN ADELFE ALA ENOMISA EMINES PUPOTE KAI EPINES MPIRES LOL

DIKTATORIA FILE OS KAI MES TO FORUM
STIS XARES KAI STIS LIPES MAZI TRIFILLARA MONAXA ESI.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down