Λόρδος Είρων 10/05/12

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Λόρδος Είρων 10/05/12
    Posted: 11 May 2012 at 1:35am
Λόρδος Είρων 10/05/12


Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

 

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

 

ΕΓΕΡΘΗΤΩ

…ΡΕ. ΑΠΑΙΤΩ ΣΑΝ ΘΚΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΕΙΡΩΝ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΖΙΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΣΤΑ ΖΗΝΗΣΣΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕ? ΟΥΛΛΟΙ…

Υ.Γ. ανοίξετε τα μμάθκια σας στην Κύπρο επειδή τα ίδια θα ζήσουμε με το αποΕΛΑΜ (ψόφο).

 

Επιτέλους

…νίκη πάνω στους μελλοθάνατους. Μια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ με διαιτησία «δίκαιη» εκαθάρισεν τους ΚΟΠρίτες τζιαι τα κοτσιρούθκια τους. Μια νίκη που έφερε ηρεμία στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά άφησε μια πικρή γεύση αφού μετά το τέλος του αγώνα ούλλοι μας εκάμαμεν ένα flashback στους χαμένους βαθμούς στο 94’ και όχι μόνο.

Ααααα ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου τι μας κάμνεις. Εκάμαμε δώρο του Παμπουίνου ένα πρωτάθλημα που θα βοηθούσεν πολλά σε διάφορα θέματα. Να μεν του κάμουμε τζιαι το κύπελλο.

Ο Τράττος εννα διαιτητεύσει ξανά άραγες σου? Πάντως εν θα μου λείψει καθόλου. Πολλά αργά αποφάσισε να σφυρά ό,τι θωρεί. Δεν ξεχνώ ρε μαλακισμένο.    

 

Χαρές

…πανηγύρια και… στρινγκάκια στην πικλούπολη (γουστάρω πίκλα) και πρώτη μούρη στο καβούρι ο Πάμπος που την Γαλάτα. Κάτι για Τούρκους της 9 και κάτι για μουννιά ξεστόμιζε ο άτιμος. Εννε λλίο πράμα να πιάνεις πρωτάθλημα με μια ομάδα που είχε να δει χαρά στα σκέλια της εδώ και 44 χρόνια.

Αφού να φανταστείτε, στο τελευταίο τους πρωτάθλημα, ο Μαυρουδής (όχι ο προπονητης της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ) ήταν αμούστακο παλλικάρι τζιαι είσσιεν τα μαλλιά του κουρεμένα καππελλάκι, τα computer ήταν μεγάλα σαν ένα διώροφο κτήριο τζιαι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ έπαιζεν μάππα ακόμα.  

Άτε, εύχομαι το επόμενο να το δούμε σε ολόγραμμα τζιαι σε 4D.

 

Κάττοι Νο.1

…θα έχουμε το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καλό ματς για προθέρμανση του τελικού, τζιαι για τον κόσμο (στα πράσινα στέκια) τζιαι για την ομάδα.

Ελπίζω να μεν τιμήσουν με πλακέττα (αν τζιαι κάτι άκουσα) τους φετινούς πρωταθλητές του παρασκηνίου γιατί εννα πεταχτώ μες το γήπεδο, να την αρπάξω τζιαι να την φορίσω του Μιλτή. Παιχτρόνια μεν τολμήσετε να παραταχθείτε για αψίδα επειδή μετά που εννα φορίσω την πλακέττα του Μιλτή εννα πέσω ττάκλιν τζιαι όποιον πάρει ο Λόρδος.

Φέρτε το νου σας τζιαι εσείς τζιαι η ΡΕΣΠΕΚΤ διοίκηση. Ο κόσμος εν ξεχάνει τα καραγκιοζιλλίκκια του πρώτου γύρου τζιαι τα διάφορα συνθήματα. Κορόιδα αν σας αρέσκει εσάς να φαίνεστε εμάς εν μας αρέσκει.      

 

Κάττοι Νο.2

…εννα έχουμε στις 16 Μαΐου. Τελικός κυπέλλου βλέπετε τζιαι η δίψα μας για κατακτήσεις εν σβήνει ποττέ. Οι κάττοι εφκάλαν γλώσσα καμπόση τελευταία τζιαι επιβάλλεται να τους την κόψουμε αφού εν το κάμαμε νωρίτερα. 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ρε ΟΜΟΝΟΙΑτικα τζιαι τα μυαλά στα κάρβουνα. Με τους ερασιτεχνισμούς της ψευδοδιοίκησης στο θέμα των ΠΡΑΣΙΝΩΝ φανελλών τζιαι τις φτηνές δικαιολογίες εν θα ασχοληθώ. Απλά να σας παροτρύνω να αφήσετε στην πάντα τις άσπρες σας τζιαι τις άσπρες που θα σας δοθούν. Κυριότερα όμως αφήστε στην πάντα τις διάφορες φανέλλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων τζιαι εθνικών ομάδων. Μόνο ΠΡΑΣΙΝΑ, ούλλοι ΠΡΑΣΙΝΑ, τα πάντα ΠΡΑΣΙΝΑ. Εγώ πάντως ήβρα τζιαι την περούκκα μου, τζιαι τα ΤΡΙΦΥΛΛΕΝΙΑ γυαλιά του ήλιου μου τζιαι τις σημαίες μου.

Παμπούλλη μου να ξέρεις πως εννα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες τζιαι με πούτσες σαν κατάρτια (εννα φροντίσει η Στικούδη για τούτο γαμώ το μοντέρνο ποδόσφαιρο σας γαμώ).

Υ.Γ. Πεινάς μάνα μου? Εννα φάεις καλά…

 

Εμφανίστηκε

…πάλε ο απολιθωμένος Hitler στην κερκίδα των «απολιτίκ» και εκ νέου τα ΜΜΕ μας εκάμαν τα γαργάρα. Εν τζιαι περιμένω κάτι που λλόου τους, αλλά περιμένω που τους νοσταλγούς του να ακολουθήσουν πιστά τα βήματά του.  

2-3 βήματα κουβέντα ένι.

Πιστολάκι-σφαιρούδα-μπάμ… και σύντομα θα μπορείτε να ανταμωθείτε εν τόπο χλοερό.

 

Βραβεία

…ΚΟΠριάς. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Σόρρυ εν μπορώ να γράψω κάτι άλλο.

 

Εκπομπή

…60 λεπτά τζιαι Χρύσανθος Τσουρούλλης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Εξυγίανση ρε copy-paste μου, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Ναι είσαι μεγάλος και μπορείς. Συνέχισε τον αγώνα ρε πελλό μου. (ΛΟΛ)

 

Χ.Γ.

…να πιάσεις την τσούλλα την Σ.Σ. να την μπίξεις του κώλου σου τζιαι μετά αυτοκτονάτε να καθαρίσει ο τόπος τζιαι να πνάσει τζιαι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εν εμπορούσες να μεν μιλήσεις ρε γαμημένε.

Εν ησυχάζουμε που τούτους ρε. Μιαν ο κκίπηρος τζιαι μιαν ο αμπάλατος ο κομματικός. Ενόμιζα πως η μ.Χ.Γ. εποχή ήταν να ενι πιο χαλαρή τζιαι άνετη αλλά εν άντεξεν ο ππεζεβέγκης να μεν μας ανεβάσει την πίεση.

 

Έχουμε

…τζιαι τελικό Futsal σήμερα α!!! Ξεκινούμε το γλέντι με αλκοόλ τζιαι κάρβουνα που τα πόψε. Πάμε να πανηγυρίσουμε ΠΑΛΕ το double, να ευχαριστήσουμε ΠΑΛΕ τον Ζυμαρά τζιαι τα υπόλοιπα παιθκιά του futsal τζιαι να βράσουμε για τις 16. Ένας πιο σημαντικός λόγος της παρουσίας μας εν το οικονομικό. Το τμήμα χρειάζεται την στήριξη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ αφού ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ παραπάνω που τον κανονικό τον φούρπον. Σαν Λόρδος Είρων ήταν πολλές οι φορές που εγόραζα εισιτήριο εισόδου αν τζιαι μπορούσα να δείξω το εισιτήριο διαρκείας που κατέχω. Το τμήμα τζιαι όσοι το αποτελούν αξίζουν το τζιαι χρειάζουνται το για να συνεχίσουν να υπάρχουν τζιαι του χρόνου. Ραντεβού τζιαμέ λοιπον με ΠΡΑΣΙΝΑ.   

 

Stay Tuned

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

 

***ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας


«…μάππαν τζιαι φούτσαλ…»

Το τραγούδι της βδομάδας


«…άτε ΟΜΟΝΟΙΑ μου…»

Το βίντεο της βδομάδας


«…ούλλοι φούτσαλ πόψε…»

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).



Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (2) Cheers!(2)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 2:48pm
Λόρδος ρισπεχτ
Back to Top
koufondinas View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 46631
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote koufondinas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 3:01pm
Άτε, εύχομαι το επόμενο να το δούμε σε ολόγραμμα τζιαι σε 4D.

LoooL lalei tzie o idiotropoc!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
       1 9 4 8
Back to Top
mixaliscy5 View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 05 Jan 2012
Status: Offline
Points: 2073
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote mixaliscy5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 3:05pm
Ενεν 11/5 που επρεπε να γραφει?

Πολλα καλος ο Λορδος οπως παντα Eviva
Το καπιταλιστικό σύστημα σε αφήνει να είσαι ότι θέλεις, φτάνει να κάνεις ότι θέλει.

Mixaliscy4

Back to Top
tester View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar
Moushiammas

Joined: 21 Oct 2004
Location: archangelos
Status: Offline
Points: 13806
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote tester Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 3:11pm
pia en i tsoulla i S.S? tou ssfm?
fuck off
Back to Top
koufondinas View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 46631
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote koufondinas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 3:13pm
SS (en neonazi)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
       1 9 4 8
Back to Top
Clough View Drop Down
Γεροκηφήνας
Γεροκηφήνας
Avatar

Joined: 28 Feb 2012
Status: Offline
Points: 1398
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Clough Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 3:13pm
i stella pou kamni kapote reportaz gia tin omonoia kai eshi ekpompi meta pou ton panikko.
Mind you, I've been here during the bad times too - one year we came second.
Bob Paisley


Back to Top
Lordos Eirwn View Drop Down
Κάτοικος Kifines.com
Κάτοικος Kifines.com
Avatar

Joined: 23 Sep 2011
Status: Offline
Points: 2100
Post Options Post Options   Cheers! (3) Cheers!(3)   Quote Lordos Eirwn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 11:13pm
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ''ΣΕΖΟΝ'' ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (σνίφ-σνίφ). Cry

I NEED SOME REST. Smoke

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ (είμαι μουσουπέττης). Hug

ΝΑ ΜΕΝ ΓΡΑΨΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ. Beer 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ... ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Eviva
Υ.Γ. Θ.Ν.Π.Ο.Ε.α. Kick it

EDIT: ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ''READ MORE'' BUTTON 



Edited by Lordos Eirwn - 11 May 2012 at 11:34pm
Back to Top
idiotropoc View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar
BRAT CUDAN

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 16866
Post Options Post Options   Cheers! (1) Cheers!(1)   Quote idiotropoc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 May 2012 at 11:17pm
ΛΟΡΔΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΑΝΩΡΙΜΕΣ"!!(ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΚΑΛΟ Α!!!)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΧΑΡΗΚΑ ΔΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΕΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ....ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΙΚΛΑ!!!

ΣΙΕΡΕΤΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ "ΑΝΩΡΙΜΑ"

ΧΧΧ
Στη καρδια μου εκανες καταληψη,γι αυτο και εγω "παρκαρω προκαταληψη"
Back to Top
heisman View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 04 Apr 2004
Status: Offline
Points: 83487
Post Options Post Options   Cheers! (2) Cheers!(2)   Quote heisman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 1:58pm
Χαχαχαχαχα το Read More
Είσαι ένας δαίμονας ρε
Back to Top
antwnis View Drop Down
Κηφηνάκι
Κηφηνάκι
Avatar

Joined: 08 May 2011
Status: Offline
Points: 421
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote antwnis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 4:51pm
Originally posted by heisman heisman wrote:

Ελπίζω να μεν τιμήσουν με πλακέττα (αν τζιαι κάτι άκουσα) τους φετινούς πρωταθλητές του παρασκηνίου γιατί εννα πεταχτώ μες το γήπεδο, να την αρπάξω τζιαι να την φορίσω του Μιλτή. Παιχτρόνια μεν τολμήσετε να παραταχθείτε για αψίδα επειδή μετά που εννα φορίσω την πλακέττα του Μιλτή εννα πέσω ττάκλιν τζιαι όποιον πάρει ο Λόρδος.


Πριν από την έναρξη του αγώνα θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας από την ομάδα μας στην πρωταθλήτρια ΑΕΛ

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936
Back to Top
costas74 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 04 Sep 2007
Location: Cyprus
Status: Offline
Points: 10839
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote costas74 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 7:31pm
Δεν είναι την αελ που τιμάς, αλλά την πρωταθλήτρια. Εγώ προτιμώ να μην με θυμάται κανείς σαν μικρόψυχο...διότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται ΚΑΙ σε αυτά.
Η Ομόνοια δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι η ιστορία μίας ολόκληρης γενιάς κατατρεγμένων που κράτησαν την ιδεολογία τους ψηλά και την γιγάντωσαν. Υπάρχει από το λαό, για το λαό

Back to Top
savpap View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Location: Cyprus
Status: Offline
Points: 9276
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote savpap Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 7:55pm
e kalo giati en kamno kai tou skatou apsida? 
ΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 8:01pm
evarethika na men eimasten aristeroi jame pou prepei...
alla na vouroumen opos ta palava na eimasten, jame pou den prepei...

Na thn klotsisei thn gamimenh thn sikla...
jai jinos pou en na thn paralavei touth thn plaketta...
alla jai jinos pou en na thn paradosei...

Ta nevra mou pale...
Back to Top
eft View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 67753
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote eft Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 8:02pm
Oi pextes pou moni tous ekaman apsidan.... Ax ax ax toulaxisto derte tin tetarti. Mia zwh mono Omonoia
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
Back to Top
philosophos View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας


Joined: 06 Mar 2010
Status: Offline
Points: 22979
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote philosophos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 8:05pm
Προσπαθω να μπω μες το κλιμα της πολωσης αλλα εν τα καταφερνω...

Η αψιδα εν πιππα που την καμνεις για να μεν διας δικαιωματα, αλλα και για να εχεις εσυ δικαιωματα στο μελλον.


Back to Top
dickys View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 16 Nov 2005
Status: Offline
Points: 21056
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote dickys Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 8:10pm
an dereis tin tetarti eisai kyrios pou ekames tin apsida, an tes faeis eisai 2 fores xaxas.



sorry tjiolas re kopelia alla entjai fteei i ael an exoume emeis mian manni dioikisi tjai gama mas i kop!
"ALL THEY'VE DONE, IS MAKE US STRONGER THE SLEEPING GIANT,IS ASLEEP NO LONGER"
Back to Top
Mike2323 View Drop Down
Λημένος Κηφήνας
Λημένος Κηφήνας
Avatar

Joined: 13 Dec 2003
Status: Offline
Points: 47365
Post Options Post Options   Cheers! (0) Cheers!(0)   Quote Mike2323 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 May 2012 at 8:15pm
paizei kanena senario, na parakaloume na tis fame?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down